Skip directly to content

Publiciteit

 

De provincie Limburg helpt mee om onze dromen te verwezen-lijken: een huis waar het goed is om te wonen voor onze kinderen. http://www.limburg.be/

 

Stilaan hebben we in ons weeshuis meubels op maat van de beste plaatselijke stiel-mannen. Als u meubelen op maat zoekt om uw interieur te verfraaien, dan is het beste adres http://www.schreursinterieur.be/

 

 

In Haïti bouwen we stevig en duurzaam. Als u op zoek bent naar kwaliteit en u wilt uw zorgen laten wegnemen, dan is het beste adres http://www.gijbels.be/

 

CKS is een technologisch bedrijf gespecialiseerd in het realiseren van totaalpakketten voor algemene elektrische installaties, automatisering en procestechniek,

bordenbouw, middenspanning en groene energiekoppelingen. Wij dragen het weeshuis OSJOSMA en zijn kinderen een warm hart toe.

Daarom steunen wij hen als vrienden. www.cks.be.

Samenwerking

Kleine organisaties vinden zich vlug. Ook al hebben we een andere invalshoek, we kunnen voor elkaar iets betekenen. Samen bouwen aan een toekomst mét en voor de mensen van Haïti.
 


Jeannine De Beleyr is een Oostvlaamse dame die al meer dan 25 jaar haar stek in Haïti heeft. In het noordelijke bergdorp Akil Samdi heeft ze tal van projecten opgestart voor de dorpsbewoners. Zij heeft aanvaard om de vorming op zich te nemen van jonge animatoren in OSJOSMA en bij zuster Marie-Véronique. Zij zal dat samen met haar team op regelmatige basis doen. De site is alleen in het Nederlands.
 


RED EEN KIND
Beni en Anja uit Heusden-Destelbergen hebben voluit de kaart van OSJOSMA getrokken. Beni reisde voor de eerste keer mee naar Haïti in januari 2011. Hij heeft er zijn hart verloren en sluit aan bij de VZW OSJOSMA als lid van de Raad van Bestuur. Hij werft middelen en organiseert informatie avonden. De site is alleen in het Nederlands.
 


Maïté Mertens heeft een heel team rond zich verzameld voor haar VZW Timounaid. Zij legt zich al vele jaren toe op het vervoer van hulpgoederen naar Haïti. Onze VZW OSJOSMA mag op haar expertise en steun rekenen voor het verzenden van hulpgoederen via containers naar onze projecten. De site is alleen in het Frans.
 


Onze gecontroleerde rekeningen worden in detail gepubliceerd op donorinfo.be, de eerste website in België die onafhankelijke kwaliteitsinformatie publiceert over de activiteiten en financiële middelen van goede doelen die personen in nood helpen.

 


Het 4de pijlersteunpunt verschaft informatie en advies aan iedereen die zich vrijwillig inzet voor een project in het Zuiden. VZW OSJOSMA heeft zich vanaf het eerste uur aangesloten omdat we geloven in de kracht van de kleine, onafhankelijke organisaties. Codewoorden van slagkracht zijn immers kleinschaligheid, dicht bij de noden en een uiterst laag kostenplaatje.
 


 

Wereld Missie Hulp is een christelijke non-profitorganisatie die via het inzamelen van kleding mensen helpt in de derde wereld. Een deel van de kleding gaat rechtstreeks naar mensen die het nodig hebben. De rest wordt verkocht en met het geld steunt Wereld Missie Hulp projecten over de hele wereld. Daar mag het weeshuis OSJOSMA ook bij zijn.

 

Samenwerking